Jeton Kelmendi TONI
Jeton Kelmendi - Photos of Kelmendi

Jeton Kelmendi
Contact
Si shkohet për të vet vetja
Books
Photo
Français
Español
Português
فارسی
العربية
Nederlandse
Bangla
Hrvatski
Română
Deutsch
English
Македонски
українську
Россию
Ελληνικά
Türk
Svenska
Norsk
Finnish
Polska
Italiano
Bosanski
Slovenščina
հայերեն
中;;文;; China
日;本; (Japonise)
한;국;어; Corean
Eesti
Externel links
Photos of Kelmendi
Guestbook 
Jeton Kelmendi dhe Elona Zhana ne perurimin e Librave ne Bruksel

Jeton Kelmendi, Adem Shkreli, Visar Zhiti dhe Smajl Smaka


Athanase Vantchev de Thtarcy ne perurimin Jeton Kelmendit ne Bruksel


Vasil Capeqi, Gani Azemi, Ali Podrimja dhe Jeton Kelmendi


Albert Nikolla, Kate Holman, Jeton Kelmendi, Hans .... dhe Athanase Vantchev de Thracy duke folur


Jeton Kelmendi, PORTRET


Jeton Kelmendi
Jeton Kelmendi Bruksel


Albert Nikolla, Kate Holman, Jeton Kelmendi, Hans... Shqiponja Duro dhe Shpresa Berdellima duke lexuar poezite e Jeton Kelmendit


Jeton Kelmendi, portret i vizatuar nga artisja Lida Sherafatmand


Jeton KelmendiSarajeve 20 Mars 2012

lexoni shkrime letrare dhe publicistike nga Jeton Kelmendi

Fjala ketu e ka vendin e thënë si një veqnti në dimensionet artistike

Jeton Kelmendi poet publicist

Miqtë e e artit këtu kapërcejnë qetësinë

Libri i mendimeve

Heshtja dhe zhurma ime flasin me të njëjtëmn gjuhë


=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Jeton Kelmendi