Jeton Kelmendi TONI
Jeton Kelmendi - Photo

Jeton Kelmendi
Contact
Si shkohet për të vet vetja
Books
Photo
Français
Español
Português
فارسی
العربية
Nederlandse
Bangla
Hrvatski
Română
Deutsch
English
Македонски
українську
Россию
Ελληνικά
Türk
Svenska
Norsk
Finnish
Polska
Italiano
Bosanski
Slovenščina
հայերեն
中;;文;; China
日;本; (Japonise)
한;국;어; Corean
Eesti
Externel links
Photos of Kelmendi
Guestbook  


Vladimir Lesovoy, Rusia; Clara Maria Gonzales de Urbina, Columbia; François Szabo, Franta; Ioana Trică, România; Yvan Tetelbom, Franţa ; Lida Sherafatmand, Malta; Jeton Kelmendi, Kosovo
 
 

Fadil Hysaj, Adem Shkreli and Jeton Kelmendi in Rugova (Hajla)


Cun Lajci Jeton Kelmendi, Prishtine


Jeton Kelmendi uçk


Logo


                Albania, Kosova          USA                     ItalyNe amfiteatrin e Tetoves 2009

  


 

lexoni shkrime letrare dhe publicistike nga Jeton Kelmendi

Fjala ketu e ka vendin e thënë si një veqnti në dimensionet artistike

Jeton Kelmendi poet publicist

Miqtë e e artit këtu kapërcejnë qetësinë

Libri i mendimeve

Heshtja dhe zhurma ime flasin me të njëjtëmn gjuhë


=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Jeton Kelmendi